Водолазки

Водолазка класична 100% кашемір Loro Piana колір Vanilla
Водолазка з кашеміру та мериносової вовни колір Camel
Водолазка класична 100% кашемір колір Panna

Водолазка класична 100% кашемір колір Panna

3864 грн. 4850 грн. Без ПДВ: 3864 грн.

Водолазка класична 100% кашемір колір Tortora

Водолазка класична 100% кашемір колір Tortora

3864 грн. 4850 грн. Без ПДВ: 3864 грн.

Водолазка класична 100% кашемір Loro Piana колір Grafite
Водолазка класична 100% кашемір колір Grigio chiaro

Водолазка класична 100% кашемір колір Grigio chiaro

3864 грн. 4850 грн. Без ПДВ: 3864 грн.

Водолазка класична 100% кашемір колір Grigio Mélange

Водолазка класична 100% кашемір колір Grigio Mélange

3864 грн. 4850 грн. Без ПДВ: 3864 грн.